Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Olomoucké debaty mladých právníků 2008

Vážené kolegyně, vážení kolegové,
dovolujeme si Vás pozvat na mezinárodní vědeckou konferenci OLOMOUCKÉ DEBATY MLADÝCH PRÁVNÍKŮ 2008 pořádanou Právnickou fakultou Univerzity Palackého v Olomouci pod záštitou děkanky prof. JUDr. Milany Hrušákové, CSc. v Hotelu Flora v Olomouci (http://www.hotel-flora.cz ) s následujícími tématy:

Aktuální otázky normotvorby

Právo na spravedlivý proces

Datum konání konference: 8. 9.–10. 9. 2008

Zaměření konference: Konference je určena všem doktorandům a vědecko-pedagogickým pracovníkům v oboru práva, kteří doposud nezískali titul docent. Příspěvky všech účastníků konference budou součástí recenzovaného sborníku.

Přiloženou závaznou přihlášku zašlete nejpozději do 10. 8. 2008 elektronicky na e-mailovou adresu: debaty2008@email.cz. (Vzhledem k omezenému počtu účastníků Vás v případě zájmu o účast na konferenci žádáme o rychlou reakci na naše pozvání).

Příspěvek podle přiložených pokynů společně s recenzí Vašeho školitele nebo jiného odborníka odešlete v elektronické podobě na výše uvedenou e-mailovou adresu nejpozději do 31. 8. 2008, nebo dodejte organizátorům konference na CD/DVD nosiči při registraci v denzahájení konference. Druhou recenzi příspěvku zajistí pořadatelé.

Pořadatelé si vyhrazují právo vybrat z přihlášených příspěvků k prezentaci ty, jež spolu budou úzce souviset. Důvodem je ponechat účastníkům širší prostor pro diskusi a dostát tak vlastnímu názvu této vědecké konference. I autor nepředneseného příspěvku však bude vpřípadě své osobní účasti na konferenci považován za aktivního účastníka.

Konferenční poplatek ve výši 1 500 Kč (zahrnuje ubytování, stravování) uhraďte bezhotovostním převodem na číslo účtu 19-1096330227/0100, variabilní symbol 99710301, nejpozději do 31. 8. 2008. Zahraniční účastníci poplatek uhradí v hotovosti při registraci v den
zahájení konference.

Účastníci konference mohou využít nabídku procedur lázeňského Balneocentra přímo v Hotelu Flora, a to zejména v úterý 9. 9. 2008 odpoledne, kdy je naplánován volný program. Nabídka s cenou za jednotlivé služby je součástí přihlášky (bližší informace naleznete také na http://www.klidapohoda.cz/index2.php)

Na Vaši účast se těší organizační tým konference:
JUDr. Gabriela Halířová, Ph.D. (gabriela.halirova@upol.cz)
JUDr. Ivana Rabinská (ivana.rabinska@upol.cz)
Mgr. Klára Bartoníčková (klara.bartonickova@upol.cz)
Mgr. Ondrej Hamuľák (ondrej.hamulak@upol.cz)
Mgr. Petra Melotíková (petra.melotikova@upol.cz)

pozvánka, pdf 483kB
pokyny, pdf 54kB
přihláška, doc 31kB
Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi