Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Galavečer Právníka roku 2011: vstupenky zcela rozebrány

Bobycentrum v Brně je plné


Jen necelý jeden měsíc stačil k tomu, aby advokáti (z více než dvou třetin, ve zbytku pak soudci, státní zástupci, notáři, exekutoři a podnikoví právníci) zcela rozebrali vstupenky na galavečer Právníka roku 2011, který proběhne 27. 1. 2012 v hotelovém komplexu Bobycentrum v Brně. Zcela obsazeny jsou již i pokoje Bobycentra a hotelu Avanti, v nichž jsme vyjednali pro advokáty výhodné ubytování.


Všechny, na které se letos nedostalo, a jsou zklamáni, chceme ujistit:

Systém rezervace vstupenek je, i když se vám to nezdá, spravedlivý. Všichni jste měli stejnou šanci, všichni jste se o možnosti rezervovat si vstupenky dozvěděli ve stejný čas z Bulletinu advokacie č.10/2011 a z webových stránek ČAK. Všechny jsme vás upozornili, že kapacita Laser Show Hall v Bobycentru není nafukovací a zkrátka, kdo si včas zarezervuje, na toho se dostane, kdo zapomene, musí počkat na příští rok…

Všechny rezervace jsou každoročně pečlivě a spravedlivě zaznamenávány podle data, kdy je obdržíme a rozhodně si pracovnice ČAK nezaslouží spílání těch, kteří si vzpomněli později než druzí.

Věřte, že ani ČAK ani EPRAVO.CZ neočekávali před sedmi lety, že se z galavečera Právníka roku stane tak prestižní společenská událost. Moc nás to samozřejmě těší, ale také zavazuje do budoucna. S podzimem 2012 se vše podstatné o dalším, již osmém, galavečeru – tentokrát v Praze – dozvíte v BA č. 10 a na webu ČAK.

Na ty šťastnější z vás se těšíme 27. ledna 2012 od 19 hodin na viděnou. Podrobnosti o programu a další pokyny v Bulletinu č. 12/2011.


Vstupenky na galavečer  budou doručovány poštou na udané adresy do poloviny ledna 2012.

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi