Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Zajištění režimu průchodu podloubím Kaňkova paláce ve dnech kolem výročí 17. listopadu

Česká advokátní komora (ČAK) informuje širokou veřejnost o režimu otevření podloubí Kaňkova paláce (sídlo ČAK) v souvislosti s blížícím se výročím 17. listopadu.

Standardní režim odemykání a zamykání podloubí je otevření ráno v 8 hodin a uzamčení v podvečer v 18 hodin.

Ve sváteční dny zůstane zachováno ranní otevření v 8 hodin, večerní uzavírání podloubí bude posunuto:
• 16. 11. 2011  zamykání podloubí ve 20 hodin
• 17. 11. 2011   zamykání podloubí ve 22 hodin
• 18. 11. 2011   zamykání podloubí ve 20 hodin.

Jako každoročně v těchto dnech zajišťuje ČAK zvýšenou ostrahu památkově chráněného objektu – Kaňkova paláce, který vlastní. Každoročně se však musí vypořádat s nemalými následky škod, které v průběhu oslav vzniknou. Preventivně jsou na pískovcovou podlahu a parapety u pamětní desky pokládány nehořlavé sádrokartony, aby se předešlo ničení dlažby voskem a umělou hmotou. Bohužel, disciplinovanost občanů je taková, že i přes veškerá přijatá opatření, musí ostraha pravidelně hasit desítky menších požárů vlastními silami, v některých předchozích letech zasahovali i profesionální hasiči.
Proto se letos ČAK preventivně obrátila se žádostí o pomoc při zajištění bezpečného a bezproblémového průběhu oslav v tomto pietním místě na pražský magistrát, přímo na primátora MHMP. ČAK požádala o posílení bezpečnostních hlídek a součinnost Hasičského záchranného sboru hl. m. Prahy v případě nutnosti zásahu.

vedení ČAK

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi