Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Výhody plynoucí pro advokáty a advokátní koncipienty ze Smlouvy o spolupráci mezi Akademií evropského práva v Trevíru a ČAK pokračují i letos

Je tomu již rok, kdy Akademie evropského práva v Trevíru (ERA) uzavřela s ČAK smlouvu o spolupráci, z níž pro advokáty i advokátní koncipienty plynou možnosti získání 25 % slev na registračních poplatcích při účasti na vzdělávacích akcích ERA pořádaných v Trevíru či jinde v Evropě. Smlouva byla původně uzavřena na rok (do konce roku 2009) s tím, že bude-li hodnocení ukazovat na zvýšenou účast českých advokátů v daném roce na akcích ERA, bude možné smlouvu obnovit i na další roky.

Máme to potěšení Vás informovat, že hodnocení účasti českých advokátů a advokátních koncipientů na seminářích ERA vyznívá příznivě! Počet členů ČAK se oproti předchozím letům, před uzavřením smlouvy, evidentně zvýšil, a stávající smlouva byla tudíž prodloužena. I v roce 2010 tedy mají advokáti a advokátní koncipienti možnost ve využívání 25 % slev při účasti na vzdělávacích akcích ERA pokračovat.

Advokátky, advokáti, advokátní koncipientky, advokátní koncipienti, pokud máte zájem zvyšovat tímto způsobem své odborné znalosti v oblasti evropského práva, neváhejte již při registraci na akce ERA slevu uplatnit. Stejně jako loni je nezbytné již v přihlášce na seminář či jinou vzdělávací akci ERA uvést skutečnost, že jste advokátem či advokátním koncipientem registrovaným u ČAK, nejlépe citujte své evidenční číslo, pod nímž jste zapsáni v příslušném seznamu ČAK. Upozorňujeme, že pokud z přihlášky nebude patrné, že jste členem ČAK, nebude Vám uvedená sleva přiznána. Informaci o této slevě pro české advokáty a advokátní koncipienty nenaleznete na webu ERA, není zanesena do Obecných smluvních podmínek ERA. Je poskytována výlučně českému advokátnímu stavu na základě exkluzivní smlouvy.

Informace o ERA a jejích aktivitách naleznete na její internetové stránce www.era.int. Obecné informace o ERA naleznete i na webu ČAK, v rámci rubriky Mezinárodní vztahy. Upoutávky na jednotlivé vzdělávací akce ERA také průběžně umisťujeme na web ČAK, pod rubriku Vzdělávací akce/Vzdělávací akce ERA: /pages/akce-era.html
Odbor mezinárodních vztahů ČAK je připraven zodpovědět jakékoliv další otázky advokátů, kteří se o akce ERA zajímají.


Odbor mezinárodních vztahů ČAK

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi