Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Galavečer Právníka roku 2009: vstupenky rozebrány

 Kapacita sálů hotelu BOBYCENTRUM zcela zaplněna

Letos snad ještě dříve než vloni, více než dva měsíce před konáním slavnostního galavečera Právníka roku 2009 – 22. ledna 2010 – musela Česká advokátní komora přestat přijímat rezervace na vstupenky. Opět se ukázalo, že zájem o tuto největší právnickou společenskou akci mezi advokáty je obrovský…
Všem, na které se letos nedostalo, a jsou zklamáni, vzkazujeme jediné:
Systém rezervace vstupenek je, i když se vám to nezdá, spravedlivý. Všichni jste měli stejnou šanci, všichni jste se o možnosti rezervovat si vstupenky dozvěděli ve stejný čas z Bulletinu advokacie č. 10/2009 a z webových stránek ČAK. Všechny jsme vás upozornili, že kapacita hotelu není nafukovací a zkrátka, kdo si dřív zarezervuje, na toho se nejspíš dostane. Všechny rezervace jsou každoročně pečlivě a spravedlivě zaznamenávány podle data, kdy je obdržíme, a rozhodně si pracovnice ČAK nezaslouží spílání těch, kteří si vzpomněli pozdě.
Věřte, že ani ČAK, ani EPRAVO.CZ neočekávali před pěti lety, že se z Právníka roku vyvine tak prestižní společenská událost. Moc nás to samozřejmě těší, a také zavazuje do budoucna. Pro ty, na které se tedy letos vstupenky nedostaly, máme už nyní informaci, že následující rok se galavečer opět vrátí do Prahy, do největšího možného hotelového sálu, který nalezneme. S podzimem 2010 se opět vše podstatné dozvíte v BA a na webu ČAK.
Na ty šťastnější z vás se těšíme 22. ledna 2010 od 19 hodin v Laser Show Hall v BOBYCENTRU v Brně na viděnou. Připomínáme, že hlavní sál bude otevřen dostatečně dlouho před zahájením, aby všichni přítomní mohli včas zaujmout svá místa a začali jsme na čas…
Pokud budete přijíždět k místu konání akce automobilem, můžete využít obrovského parkoviště vedle hotelu, parkoviště bude hlídáno policií i službou organizátorů. Na místě samém vás po slavnostním ceremoniálu předávání cen sv. Yva a uvedení další justiční osobnosti do Právnické síně slávy, čeká spousta kolegů z branže, občerstvení, několik hudebních těles a sólistů a zcela jistě dobrá zábava.
Všem, kteří si vstupenky rezervovali a neobdrželi od nás upozornění, že je bohužel už nedostanou, budou doručeny poštou na udané adresy do poloviny ledna 2010.

Tak na viděnou se všemi v hlavním městě české justice – v Brně!

PhDr. Iva Chaloupková,
odbor vnějších vztahů ČAK

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi