Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Formulář darovací smlouvy u příležitosti konference IBA + systém sponzorské účasti

 

Systém sponzorské účasti advokátů a advokátní veřejnosti:


Zlatá kategorie

Poskytnutí sponzorského příspěvku ve výši 50.000 Kč a více. Sponzor bude uveden v seznamu sponzorů v oficiálním programu celé výroční konference IBA (v anglickém jazyce), na osobních pozvánkách ČAK na "Národní večer", v Bulletinu advokacie, na webových stránkách ČAK a v čestném seznamu sponzorů v místě konání recepce. Sponzor obdrží celkem 4 osobní pozvání k účasti na recepci.

Upozornění: vzhledem k uzávěrce programu konference připravovaného IBA je nutné se o sponzorském daru v této výši poměrně rychle rozhodnout a do konce února oznámit ČAK závazným příslibem - formulářem Darovací smlouvy,viz níže - poskytnutí účelově vázaného sponzorského daru (ČAK, Národní třída 16, 110 00 Praha 1, k rukám výkonné ředitelky ČAK Mgr. Michaely Střížové).


Stříbrná kategorie

Poskytnutí sponzorského příspěvku minimálně ve výši 30.000 Kč. Sponzor bude uveden na osobních pozvánkách ČAK na "Národní večer", v Bulletinu advokacie, na webových stránkách ČAK a v čestném seznamu sponzorů v místě konání recepce. Sponzor obdrží celkem 4 osobní pozvání k účasti na recepci. Závazný příslib poskytnutí účelově vázaného sponzorského daru - formulářem Darovací smlouvy, viz níže - je nutné oznámit do konce dubna způsobem uvedeným u kategorie zlaté.


Bronzová kategorie

Poskytnutí sponzorského příspěvku minimálně ve výši 10.000 Kč. Sponzor bude uveřejněn v Bulletinu advokacie, na webových stránkách ČAK, v čestném seznamu sponzorů v místě konání recepce a obdrží celkem 2 osobní pozvání k účasti na recepci. Závazný příslib poskytnutí účelově vázaného sponzorského daru - formulářem Darovací smlouvy, viz níže - je nutné oznámit do konce dubna způsobem uvedeným u kategorie zlaté.


Formulář Darovací smlouvy je uveden v příloze.

Máte-li jakékoliv dotazy, rádi je zodpovíme.

Kontakt: Mgr. Klára Lorencová,
tel.: 728/334 378, e-mail: sedlackova@cak.cz.


Příloha, darovací smlouva rtf 5kB
Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi