Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

!!!STOP PŘIJÍMÁNÍ REZERVACÍ NA VSTUPENKY!!!

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

přestože galavečer letošního ročníku Právníka roku je až 23. ledna 2009, už v tuto chvíli – tedy pouhý měsíc po zahájení rezervací vstupenek – je dvoutisícová kapacita hlavního kongresového sálu v hotelu Clarion zcela a beznadějně zaplněna!
Vstupenky jste si mohli rezervovat všichni, oznámení v Bulletinu advokacie 10/08 dávalo stejnou šanci všem, včetně upozornění, že kapacita hlavního sálu je omezena a kdo holt dřív přijde, ten dřív mele...
Věřte, že by nám, organizátorům, nic neudělalo větší radost, než uspokojit zájem Vás všech. Nicméně, to bychom si na galavečer Právníka roku museli pronajmout  Sazka Arénu... Buďte si jistí, že galavečer  letos pořádáme v největším pražském kongresovém hotelu, větší hotelové prostory už v Praze nenajdete.
Takže všem, na které se letos nedostalo jen malý vzkaz: Nezoufejte, příští rok se bude galavečer Právníka roku konat v Brně, v hotelu BOBYCENTRUM. Vstupenky si budete rezervovat pomocí formulářů v Bulletinu advokacie 10/09. Ve stejný okamžik budou formuláře k dispozici znovu i na webových stránkách a upozorníme Vás na ně i v pravidelném newsletteru ČAK. I na příští rok pro Vás chystáme báječný společensko-kulturní program.

odbor vnějších vztahů ČAK
 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi