Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Informace a formuláře ke galavečeru Právníka roku 2008

Páteční večer 23. ledna 2009 přivítá zástupce všech právnických profesí, představitele nejvyšších justičních orgánů, ministerstva spravedlnosti, moci zákonodárné i výkonné v kongresové hale hotelu Clarion v Praze. Společně tak budeme mít po roce možnost se opět setkat na galavečeru celojustiční soutěže Právník roku 2008.
Až do 31. října 2008 můžete ještě nominovat kandidáty na tituly Právníka roku 2008. Využijte k tomu webové stránky www.pravnikroku.cz.
Nominační formulář v elektronické podobě je k dispozici i v příloze na konci tohoto sdělení, kde též naleznete formulář na rezervaci vstupenek a rezervaci ubytování.

Slavnostní galavečer Právníka roku 2008 proběhne tentokrát v Praze, v úplně novém, nedávno otevřeném 4* Clarion Congress Hotel Prague, který se nachází přímo na stanici metra Vysočanská. Po slavnostním vyhlášení letošních nositelů titulu Právník roku 2008 se kongresová hala a několik dalších přilehlých prostor změní v koncertní a taneční sály. Další salonky a předsálí budou sloužit k dobrému občerstvení a ochutnávkám vybraných delikates.

Jak získat vstupenky na galavečer?
Každý advokát a advokátní koncipient má nárok na vstupenky pro sebe a svůj doprovod ZDARMA.
Kapacita hlavního kongresového sálu v Clarion Congress Hotel Prague je však přece jen omezena. Máte-li tedy chuť setkat se s kolegy z právnické branže a strávit příjemný společensko-kulturní večer v Praze, rezervujte si vstupenky včas.
K rezervaci vstupenek využijte formulář v příloze tohoto sdělení, který odešlete poštou na adresu:

Česká advokátní komora
sekretariát předsedy
Národní 16
110 00   Praha 1

Nebo faxem: +420 224 932 989

Vyplněný formulář můžete též zaslat elektronicky e-mailem na: sekr@cak.cz.
Vstupenky budou zasílány na Vámi uvedenou adresu poštou ZDARMA v průběhu ledna 2009.

Jak si výhodně a pohodlně zajistit ubytování v Praze?
Pro ty z vás, kteří budou chtít přenocovat v Praze, případně si svůj pobyt prodloužit na celý víkend, sjednala Česká advokátní komora exkluzivně výhodné podmínky ubytování přímo v místě konání galavečera – v Clarion Congress Hotel Prague.
Ubytování si však každý zařizuje individuálně kontaktem přímo s hotelem.
Vyplněný ubytovací formulář (v příloze) zasílejte na adresu na něm uvedenou, event. si ubytování rezervujte telefonicky či faxem (kontakty uvedeny ve formuláři, nezapomínejte uvést heslo akce pro zvýhodněnou cenu: Právník roku 2008). Vyplněný formulář můžete též zaslat v elektronické podobě na e-mail v něm uvedený.


V případě zasílání formuláře Rezervace vstupenek e-mailem vyplňte prosím místo podpisu advokáta/adv. koncipienta evidenční číslo.

Na viděnou 23. ledna 2009 v 19 hodin v Clarion Congress Hotel Prague! 

Formuláře:

Formulář - rezervace vstupenek, doc 321kB
Formulář - rezervace ubytování, doc 629kB
Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi