Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Informace ke galavečeru Právníka roku 2007


 

 

 

Třetí ročník celojustiční soutěže Právník roku míří pomalu do cílové rovinky. Ještě stále jsou přijímány průběžné nominace na tituly Právník roku (v kategorii Talent roku je třeba práci odevzdat organizátorům do 30. listopadu 2007, ostatní kategorie jsou otevřené až do 15. prosince 2007).

Nominační formulář, formuláře na rezervaci vstupenek a rezervaci ubytování naleznete v příloze tohoto materiálu.

Organizační štáb soutěže pracuje na společenském programu galavečera, letos premiérově pořádaném v hlavním městě českého justičního světa – v Brně.

Večer 25. ledna 2008 přivítá zástupce všech právnických profesí představitele nejvyšších justičních orgánů, ministerstva spravedlnosti, moci zákonodárné i výkonné čtyřhvězdičkový hotel BOBYCENTRUM. Slavnostní vyhlašování letošních nositelů titulu Právník roku 2007 bude probíhat v obrovské Laser Show Hall, která se posléze změní v jeden z několika tanečních parketů. V dalších sálech BOBYCENTRA bude znít hudba k poslechu i k tanci a doufáme, že i k dobrému jídlu a pití. Organizační štáb udělá maximum pro další úspěch tradice, které jsme společně před třemi lety dali vzniknout. Česká justice je svět, jenž společně utváříme. Je dobré mít čas a prostor se potkávat.

Využijme k tomu galavečer Právníka roku 2007!

  

Jak získat vstupenky?

Každý advokát a advokátní koncipient má nárok na vstupenky pro sebe a svůj doprovod ZDARMA. Kapacita Laser Show Hall v BOBYCENTRU v Brně, kde bude slavnostní vyhlášení výsledků soutěže probíhat, je však přece jen omezena. Máte-li chuť přijet se do Brna pobavit (+výhodně se tu ubytovat a strávit tak eventuálně i příjemný celý víkend), rezervujte si včas jednoduchým systémem vstupenky. Vyhnete se tomu, že slavnostní vyhlašování budete sledovat z přilehlých chodeb hotelu na plazmových obrazovkách tak jako část návštěvníků loňského ročníku v TOP HOTELU Praha.

K rezervaci vstupenek využijte v příloze uvedený formulář, který odešlete poštou na adresu:

Česká advokátní komora

sekretariát předsedy

Národní 16

110 00    Praha 1

nebo faxem na: +420 224 932 989

 

Formulář můžete též vyplnit pomocí PC a vyplněný zasílat e-mailem na: sekr@cak.cz.

 

Vstupenky budou zasílány na Vámi uvedenou adresu poštou ZDARMA v průběhu ledna 2008.

 

 

Jak se výhodně ubytovat v Brně?

Pro ty z Vás, kteří budete chtít v Brně přenocovat, případně si tu svůj pobyt prodloužit na celý víkend, dojednala ČAK výhodné podmínky ubytování, kterou jsou Vám garantovány do 20. prosince 2008 v hotelech BOBYCENTRUM a v hotelu SLAVIA v Brně. Vyplněné ubytovací formuláře (v příloze) zasílejte na adresy na nich uvedené, event. si ubytování rezervujte telefonicky či faxem na spojeních, která jsou ve formulářích uvedena. Vyplněné je v elektronické podobě můžete zasílat na e-mailové adresy v nich uvedené.

 

Po 20. prosinci 2007 již nelze garantovat kapacitu ani zvýhodněné ceny. Ubytování si hradí účastníci galavečera individuálně.


 

POZOR! NEPŘEHLÉDNĚTE!

 

Vzhledem k velkému zájmu o vstupenky na galavečer a o ubytování přímo v BOBYCENTRU je ubytovací kapacita hotelu v tuto chvíli již zcela vyčerpána!

Stále je ale možné výhodně se ubytovat prostřednictvím formuláře (přiložen níže) v hotelu SLAVIA v Brně.

Můžete se rovněž prostřednictvím formuláře i nadále obracet na BOBYCENTRUM. Pracovnice rezervačního oddělení s Vámi vstoupí v kontakt a pomohou Vám obstarat ubytování v jiném kvalitním hotelu v Brně za stejně výhodných podmínek. Přímo u BOBYCENTRA je stanoviště TAXI, takže problém s dopravou po galavečeru do jiného hotelu ani Vy mít nebudete.

 

 

  

Nominujte své kandidáty na prestižní titul Právník roku 2007!

 

 

Na viděnou 25. ledna 2008 v 19 hodin v BOBYCENTRU BRNO!



V případě zasílání formuláře Rezervace vstupenek e-mailem vyplňte prosím místo podpisu advokáta/adv. koncipienta evidenční číslo.

 

Rezervace vstupenek, rtf 976kB
Nominační formulář, rtf 998kB
Rezervace ubytování, doc 307kB
Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi