Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

25. ročník Celostátního turnaje advokacie v tenise v Mostě

Ve dnech 31. 8. – 1. 9. 2007 se konal v Mostě na tenisových dvorcích TJ Baník Most tradiční, již 25. ročník Celostátního turnaje advokacie v tenise.

Letošního, jubilejního ročníku, se zúčastnilo celkem 25 českých a moravských advokátů, advokátek a advokátních koncipientů. Tento počet dává do budoucna naději, že se stav na poli sportovních aktivit a chuti společného setkávání advokátů zlepší, a to zejména za situace, kdy jsme mohli přivítat nové kolegy v řadách účastníků tenisového klání, z nichž mnozí jsou po sportovní stránce přínosem.

Letošní ročník se nesl v duchu lítých sportovních bojů, které však byly vedeny v duchu fair play a kde vůle zvítězit, tak příznačná pro naši profesi, nikdy nepřesáhla meze příjemné a pohodové konfrontace sportovních dovedností.

Hlavní soutěž dvouhry vygradovala v třísetovém finále, kdy po vyčerpávajícím boji zvítězil JUDr. Robert Jehne nad JUDr. Janem Veselým a opětovně prokázal svoji schopnost zvítězit nejen nad soupeřem, ale i sám nad sebou.

Soutěž ve čtyřhře se stala kořistí „mladých pušek“, JUDr. Jaroslava Brože ml. a JUDr. Jana Veselého, kteří průbojným stylem dokráčeli k vítězství, když ve finále porazili dvojici JUDr. Karel Fiala, JUDr. Jan Slanec.

V soutěži žen zvítězila JUDr. Eva Nýdlová nad JUDr. Martou Ustrnulovou.

Finále mixu se tradičně stala kořistí JUDr. Petra Poledníka, kterému více než zdatně sekundovala JUDr. Eva Nýdlová. Ve finále porazili dvojici JUDr. Marta Ustrnulová – JUDr. Milan Bedroš.

Celkově lze letošní ročník považovat za velice povedený, všichni účastníci si dosyta zahráli a lze se těšit na další ročník, na kterém se, jak doufáme, sejdeme v minimálně stejném počtu.

 

Za pořadatele Mgr. Marian Heres, JUDr. Jaroslav Koutský

 


Vítězové čtyřhry JUDr. Jan Veselý (vlevo) a JUDr. Jaroslav Brož ml.




Po levici Mgr. Mariana Herese vítěz dvouhry JUDr. Robert Jehne, po jeho pravé ruce JUDr. Jan Veselý

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi