Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Připravuje se výstava uměleckých děl sbíraných advokáty – zapojte se i Vy

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

 

dovoluji si Vás oslovit v následující věci:

 

Současný místopředseda CCBE (Rada Evropských advokátních komor, jejímž řádným členem je i ČAK), pan Péter Köves, který bude v roce 2008 této evropské advokátní organizaci předsedat, plánuje u příležitosti plenárního zasedání CCBE v květnu 2008 uspořádat v Budapešti výstavu uměleckých děl dodaných advokáty z celé Evropy z jejich soukromých sbírek. Cílem této akce bude představit advokáty veřejnosti i v jiném světle, než jen jako právní zástupce či poradce klientů. Výstava by měla pozvednout image evropské advokacie.

 

Předpokládaným místem uskutečnění výstavy by mělo být soukromé museum KOGART (http://www.kogart.hu/main_en.php), které by zároveň výstavu zajistilo jak po stránce logistické (postaralo by se např. o profesionální přepravu děl do i z místa výstavy), tak po stránce bezpečnostní, a to v souladu s evropskými musejními standardy.

 

Disponujete-li zajímavými uměleckými předměty či celými sbírkami takových předmětů a máte-li zájem vybraná díla prezentovat na výstavě v Budapešti, která by měla být otevřena široké veřejnosti, informujte o tom prosím odbor mezinárodních vztahů ČAK e-mailem (international@cak.cz). Do předmětu e-mailu prosím uveďte „CCBE - Budapešť 2008“.

 

Děkuji Vám a jsem s pozdravem

 

 

JUDr. Antonín Mokrý

advokát, člen představenstva ČAK a

vedoucí české delegace v CCBE

 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi