Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Zahájení unikátního projektu – záznam semináře na internetových stránkách ČAK!

Ve čtvrtek 8. února 2007 proběhl v aule Paláce Dunaj v Praze seminář na téma Nový zákoník práce. Lektorem více než povolaným byl advokát Prof. JUDr. Miroslav Bělina, vedoucí katedry pracovního práva a práva sociálního zabezpečení Právnické fakulty Karlovy univerzity. Seminář byl už měsíc před jeho konáním zcela naplněn a svou účastí (108 posluchačů) se zařadil na první místo všech dosud proběhlých akcí. Masivní zájem o výklad ze strany advokátů byl pochopitelný poté, co nabyl účinnosti zákon č. 262/2006 Sb.

 

Seminář ovšem byl výjimečný i z jiného důvodu. Poprvé na něm byla vyzkoušena zvuková technika nově instalovaná do všech přednáškových prostor Paláce Dunaj. Od počátku února mají lektoři i posluchači k dispozici nejen ozvučení obou sálů, ale i projekční techniku (v kinosále dataprojektor a v aule čtyři plazmové obrazovky pro promítání nebo prezentace).

 

Seminář byl obrazově i zvukově nahráván a část záznamu si nyní můžete prohlédnout zde
 

Pokud byste chtěli ovlivnit skladbu přednášek a seminářů v Paláci Dunaj v Praze i v sídle pobočky ČAK v Brně, můžete vyplnit anketní lístek, který naleznete v levém menu Vzdělávací akce ČAK – Anketa, a do něj uvést svá přání a představy. Těšíme se na vaše názory i ohlasy. 

JUDr. Daniela Kovářová
odbor výchovy a vzdělávání

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi