Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Upozornění na zneužití další e-mailové adresy advokátní kanceláře

JUDr. Monika Linhartová, advokátka se sídlem v Praze 1, upozorňuje kolegy i veřejnost, že dne 12. ledna 2015 zjistila zneužití její domény aklinhartova.cz neznámou osobou k rozesílání podvodných e-mailů. Doména aklinhartova.cz je registrována na její jméno a má na ní webové stránky i e-mailovou adresu linhartova@aklinhartova.cz.

Prostřednictvím domény aklinhartova.cz, konkrétně z e-mailových adres ucet@aklinhartova.cz a faktura@aklinhartova.cz, dochází k rozesílání podvodných e-mailů. Přílohou či předmětem těchto e-mailů je zpravidla soubor s názvem „Celková částka k úhradě 467 Kč“, „Faktura“, „Platba objednávky“, „Datum objednávky“ či „Potvrzení objednávky“. Dalším typem podvodných e-mailů odesílaných z její domény je potvrzení objednávky z internetového obchodu „obchody24.cz“. U předmětných e-mailů jsou jako odesílatel uvedena různá jména (např. Bohumila Filová, Barbora Mayová či Andrea Lettavová).

JUDr. Monika Linhartová se od podvodných e-mailů jednoznačně distancuje a podala trestní oznámení na neznámého pachatele.

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi