Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

CODEXIS ADVOKACIE

Staňte se nejen uživateli, ale i spoluautory evropského právního informačního systému

 

Česká advokátní komora ve spolupráci s firmou ATLAS consulting připravila evropský právní informační systém CODEXIS ADVOKACIE. Advokátnímu stavu tak společným projektem zpřístupňujeme komplexní informační systém se zaměřením na právo ES s provázaností na právní prostředí ČR.

 

V současné době je DVD s tímto produktem už na cestě přímo k Vašim rukám, a to za zcela mimořádných podmínek. Pod záštitou předsedy ČAK JUDr. Vladimíra Jirouska se naplňuje závazný úkol 4. sněmu advokacie. Pracovní skupina ustavená z řad advokátů pro Vás CODEXIS ADVOKACIE testovala, připomínkovala a napomáhala jeho rozvoji tak, aby byl při výkonu advokátní profese zdatným pomocníkem.

 

Nepřehlédněte mimořádnou příležitost a využijte nejbližších pár týdnů k zavedení nového informačního systému do Vaší advokátní praxe!

 

CODEXIS ADVOKACIE jednoduše zprovozníte dle pokynů na DVD médiu a jeho obalu. Podrobnější informace k používání systému a jeho podpoře naleznete na stránkách www.codexisadvokacie.cz.

 

                       


CODEXIS ADVOKACIE, který si budete moci už brzy sami vyzkoušet, nepovažujte za finální a neměnný produkt. Naopak, bude se nadále vyvíjet podle potřeb advokacie. Společná legislativní rada ČAK a Atlasu je toho zárukou. Spoluautory se můžete stát i Vy sami.

Vaše náměty a připomínky k fungování evropského právního informačního systému CODEXIS ADVOKACIE uvítáme na e-mailové adrese: namety@codexisadvokacie.cz.

 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi