Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Zákulisí případu známého advokáta

9.2.2013, TV Barrandov, 18:45

Petr LESÁK, moderátor
--------------------
Snaží se česká policie mstít, když šlápne vedle? Pondělní vydání časopisu Týden odhaluje zákulisí případu kontroverzního advokáta Julia Kramariče, kterého detektivové obvinili z podplácení svědků. Podle reportérů Týdne se celý případ může dostat znovu na začátek.

Jan ČÁP, redaktor
--------------------
Advokát Julius Kramarič nebývá spojován s žádnými beránky. Obhajoval proslulého bosse příbramského fotbalu Jaroslava Starku, k jeho klientům patřil údajný šéf arménské mafie a podle jedné jihoafrické žaloby měl dokonce vydírat uprchlého Radovana Krejčíře. I loni však Kramariče soud zprostil obžaloby, podle které měl podplácet svědky.

redaktor
--------------------
Skutek uvedený v žalobě se vůbec nestal. V podstatě se jedná o policejní provokaci ze strany policistů ÚOOZ.

Pavel HANTÁK, mluvčí ÚOOZ
--------------------
Pokud má někdo pocit, nebo nabude dojmů, že v rámci konkrétního trestního řízení postupujeme nestandardně, nebo snad dokonce nezákonně, je samozřejmě jeho plné právo na toto upozornit.

Jan ČÁP, redaktor
--------------------
Přesto, že advokátu Kramaričovi v roli obžalovaného stále hrozí šestiletý trest, Česká advokátní komora neshledala pádné důvody pro odebrání jeho licence.

Marek PŘIBIL, vedoucí speciálních projektů časopisu Týden
--------------------
Byl dvakrát osvobozen Městským soudem pro Prahu 6. Nicméně státní zástupkyně se opět odvolala, čili tento případ bude projednáván nejspíš od samého počátku s novou soudkyní, neboť původní soudkyně je již na penzi.

Jan ČÁP, redaktor
--------------------
V souvislosti s případem známého advokáta odkryly výpovědi svědků i detektivů ještě jeden alarmující fakt. Přinášení předmětů, nebo hotovosti připomíná v některých nápravných zařízení spíše holubník. Pro TV Barrandov - Jan Čáp.
 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi