Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Prezidentský pohár v tenise

Ve dnech 31. 3. - 1 .4. 2006 se uskutečnil v Ostravě tenisový turnaj ve čtyřhře advokátů. Turnaje se zúčastnilo 13 dvojic z České republiky, Slovenska a Polska. Ze dvou hracích dnů byl první věnován spíše zjišťování tenisových kvalit jednotlivých dvojic, v následujícím dni pak byly dvojice nasazeny do tří výkonnostních skupin.

 

Absolutním vítězem turnaje se stala dvojice advokátů ze Slovenska JUDr. Klimko – JUDr. Kysel, která zvítězila jak ve všech zápasech ve skupině, tak v opakovaném finále, ve kterém porazila dvojici českých advokátů  JUDr. Fiala - JUDr.  Jehne.

 

Sportovní klání byla doplněna i společenskou části turnaje – společným rautem, kde si měli účastníci turnaje možnost vyměnit a sdělit jak své sportovní zážitky, tak nepochybně i své zkušenosti z profesního působení, a to i s kolegy z Polska a Slovenska.

 

Po slavnostním vyhlášení výsledků turnaje si zúčastnění přislíbili účast na dalším ročníku s tím, že první ročník byl zahájením nové tenisové advokátní tradice, a to dokonce v mezinárodním měřítku.

 

Lze se jen těšit na to, že se příštího ročníku zúčastní další kolegové a kolegyně z řad advokacie, neboť ačkoliv mělo finálové utkání takřka profesionální úroveň, existovala i utkání, ve kterých bylo zřejmé, že cílem účasti na turnaji není vítězství, ale radost z tenisu a setkání s přáteli.



Konečné výsledky:

 

1.  JUDr. Klimko, JUDr. Kysel

2.  JUDr. Fiala, JUDr. Jehne

3.  Mgr. Sczyglewski, Mgr. Irsák

4.  JUDr. Rovňák, JUDr. Nováček

5.  Mgr. Cagaš,  Mgr. Skyba

6.  JUDr. Jirousek, JUDr. Sokol

 

JUDr. Radim Miketa, člen představenstva zodpovědný za sportovní aktivity ČAK

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi