Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Režim průchodu podloubím Kaňkova paláce ve dnech kolem výročí 17. listopadu 1989

Česká advokátní komora (ČAK) informuje širokou veřejnost o režimu otevření podloubí Kaňkova paláce (sídlo ČAK) v souvislosti s blížícím se výročím 17. listopadu.

Standardní režim odemykání a zamykání podloubí je otevření ráno v 8 hodin (zajišťuje ČAK) a uzamčení večer ve 23 hodin (zabezpečuje nájemce vinárny umístěné v objektu ČAK podle návštěvnosti vinárny).
Tento režim bude zachován i v průběhu víkendu ve dnech 16. - 18. 11. 2012 s tím, že uzamčení podloubí proběhne za součinnosti pracovníků ostrahy našeho objektu.
Jako každoročně v těchto dnech zajišťuje ČAK zvýšenou ostrahu památkově chráněného objektu – Kaňkova paláce, který vlastní. Na pískovcovou podlahu a parapety u pamětní desky jsou pokládány nehořlavé sádrokartony, aby se předešlo ničení dlažby voskem a rozteklou umělou hmotou a dále aby se předešlo případnému požáru.   
Letos se ČAK opět preventivně obrátila se žádostí o pomoc při zajištění bezpečného a bezproblémového průběhu oslav v tomto pietním místě na pražský magistrát, přímo na primátora MHMP. ČAK požádala o posílení bezpečnostních hlídek a součinnost Hasičského záchranného sboru hl. m. Prahy v případě nutnosti zásahu.

Vážení občané, pokud navštívíte tyto prostory, dodržujte základní bezpečnostní předpisy při pokládání květin a svící, aby se předešlo újmám na našem majetku.   

vedení ČAK
 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi